keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Osa 4: Onnet on vai onneton?

Nyt suurimmat ongelmat pelissä on raivattu tieltä ja Lehtoloiden tarina jatkuu! Hauskoja lukuhetkiä!Heti kotiin palattuaan Arnold kutsui Doriksen kylään ja kosi häntä. Doris vastasi myöntävästi ja pian päästäisiin suunnittelemaan häitä! Montakohan lapsenlasta Tiina ja Joonas saavat? Doris muutti legacytontille.


Arnoldin ja Doriksen häitä vietettiin mukavissa tunnelmissa kauniina kesäpäivänä. Pari sai toisensa ystävien ja vanhempien katsellessa, tosin takana seisovalla blondilla herralla taitaa olla muutakin tekemistä kuin vihkimisen katsominen.


Jatkot pidettiin Lehtoloilla. Tiina oli tilannut leipomosta mielettömän hienon hääkakun, josta kaikki pitivät. Tunnelma oli katossa!


Nuorenparin hääyökin oli erittäin ikimuistoinen. Saa nähdä mitä tästä seuraa...


Ei kai vain Doris olisi raskaana? Kylläpä vain. Saa nähdä tuleeko mahasta esikoinen vai esikoiset.


Tiina valisti Dorista mielellään lapsen kasvatuksessa. "Koko juttu on vain palapeli, kun palat ovat oikeilla paikoillaan, elämä soljuu lempeästi", sai Doris kuulla.


Eräänä yönä Doris heräsi polttavaan tunteeseen vatsassaan. Hän tajusi, että synnytys oli käynnistynyt! "Arnold! Autaaa!" nainen kiljui, mutta hänen polvästi siippansa vain veteli sikeitä.


Se on poika! Isoisä Joonas tuli parahiksi nähdäkseen lapsenlapsensa vastasyntyneenä. Poikalapselle annettiin nimeksi Boris Lehtola. Ilmeisesti Doris pitää nimestään ja muutti sen vain pojan nimeksi. Ihme tyyppi.


Isyyden koittaessa Arnold vaihtoi tyylinsä hieman aikuisempaan. Hän oli hankkinut töitä taideuralta ja tahtoi näyttää fiinin luovalta.


Arnoldin ura olikin nousussa, lieneekö syy muodonmuutoksessa, sitä emme ehkä koskaan saa tietää. Hän on jo muotikuvaaja tässä vaiheessa!


Joonas sen sijaan oli löytänyt uuden harrastuksen, sisäpuutarhuroinnin. Kasvit kukoistivat!


Työkiireiden ja uusien harrastusten lomassa oli vanhemmilla ja isovanhemmilla aina aikaa pikku-Borikselle. Arnold rakasti pientä poikaansa ja tahtoi antaa hänelle kaiken mahdollisen huomion!


Aika kului nopeasti ja yhtäkkiä oli Boriksen syntymäpäivä. Doris auttoi taaperouden öhm.. taapertamisiin.


Tällainen poitsu siitä Boriksesta tuli! Söötti! :> Mummin sylissä. <3>


Arnold opetti pojalleen kaikki mahdolliset taidot. Kaiketi hän halusi, että sitten valmistujaispuheessaan Boris kiittäisi häntä mainioista taidoistaan.


Oops! Doris huomasti odottavansa taas vauvaa! Tai no sen kyllä huomasivat kaikki muutkin, mutta odottavaa äitiä ärsytti se kaikki mahan silitys ja sille puhuminen - olihan se kuvaa, kun muut välittivät, mutta sitä alkoi olla jo vähän liikaa.


Toinen raskaus oli Dorikselle hyvin vaikea, joten Tiina otti yhä suurempaa roolia Boriksen kasvatuksessa ja hoidossa. Poika ja isoäiti olivat jo parhaat ystävät ja viettivät mielellään aikaa toistensa kanssa.


Sitten koitti päivä, tai oikeastaan yö, jolloin Doriksen synnytys käynnistyi. Kivut olivat valtavat, mutta Doris pinnisteli, ettei huutaisi, sillä pelkäsi pienen Boriksen, joka ainoana seurasi hänen synnytystään, saavan traumoja.


Uusi vauva oli tyttö, joka sai nimekseen Bianca Doriksen valitseman B-teeman mukaisesti. Perheeseen jouduttiin palkkaamaan lastenhoitaja, sillä viikossa oli parikin päivää, jolloin kaikki aikuiset olivat yhtäaikaa töissä. Kuvasta kyllä näkee, ettei Lemmikki-tätiin ollut luottaminen lastenhoidossa!


Kun kaikki olivat taas koossa, päättivät Tiina ja Joonas pitää kultavuosihääpäiväjuhlat! Doris oli erittäin hyvissä väleissä sekä appensa että anoppinsa kanssa ja piti heille liikuttavan maljapuheen!


Samana iltana Boris kasvoi ja hänen lapsuutensa leikit alkoivat! Eikun koulua odottelemaan! Mitähän uusi elämänvaihe tuo tullessaan?


Biancan synttärit! Neidistä tuli vietävän suloinen taapi, oikea mummin ja papan tyttö hänkin. Arnold vähän nyreänä tuossa vieressä miettii, että mitenkän tässä nyt näin kävi.


Koska Arnold ja Doris halusivat vielä yhden jalkaparin taloon, päättivät he yrittää kolmatta lasta. Raskaudessa olisi riskinsä, sillä Doris pelkää lapsensaantia. Hänellä on muuten rakkaustavoite.


Sillä aikaa Tiina esitteli hienoja kokkaustaitojaan. Uunijäätelö näyttää herkulliselta tarjottimella, mutta kaikkien pettymykseksi se lässähtää aina lautasella.


Miten nopeasti aika rientääkään! Tässä on lapsivaiheinen Bianca Lehtola! Mahdollista perijäainesta hänkin, nenä on vähän niin ja näin, mutta saa nähdä, minkälainen siitä tulee, kun hän pääsee teini-ikään!


Joonas oli vähän kateellinen Tiinalle, joka kokkasi ihme herkkuja, joten hän hankki vähän lisää kokkauspisteitä ja valmisti perheelleen suklaakakkua. Söiköhän Doris liikaa vai miten hänen vatsansa noin pullottaa?


Hähhää, Joonas, et ikinä tule pärjäämään Tiinalle kokkauksessa. x> Tuo tummaihoinen keittiötuholainen sytytti hellan tuleen! Onneksi vahingoilta säästyttiin palokunnan saapuessa!


Doris taisi olla sittenkin raskaana! Synnytys käynnistyi myöhään yöllä. Raukkaparka huusi jälleen turhaan miestään apuun, missä se Arnold nyt huitelikaan.

Syntynyt lapsi oli tyttö ja sai jälleen B-teeman mukaan nimekseen Belinda. Niin suloisen näköinen lapsi! Mamin muru. <3

Doris oli päättänyt hankkia turhat kilot pois. Kolmen raskauden ja kakkujen sekä uunijäätelön jälkeen oli olikin vähän suurempi. Doriksella on kaikki kuntopisteet, joten rehkiminen ei olekaan niin rehkimistä.

Arnold oli vähän toista maata, mutta ottipa hänkin itseään niskasta kiinni. Kyllähän se maha vähän vetäytyi, mutta kuntoilusta pitäisi tulla aktiivinen tapa!

Eräänä päivänä, aivan yllättäen, Viikatemies tuli kylään. En ollut itsekään varautunut tähän! Tiina haettiin pois Lehtoloiden keskuudesta. Hautakiveksi jäi vain tuollainen tavallinen harmaa, koska juuri Lehtoloilla pelissäni oli bugi, joka esti ylennykset. Sääli, sillä vanhus olisi enää tarvinnut yhden toteuttaakseen elämäntavoitteensa.

Tiinan kuolema järkytti erityisesti Arnoldia. "Miten voit jättää meidät näin! Miksi, äiti!" kävi äitinsä menettänyt poika haudalla aina kun pääsi.
Miten perhe selviää rakastetun isoäidin kuolemasta? Lukekaa seuraava osa. ;D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvä legacy, jatkoa odottelen...

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mahtava lc! Mistähän muuten Doriksen ekat hiukset tässä osassa ovat? Ne jossa on otsis.

Piia kirjoitti...

Kiitos paljon kehuista! Seuraava osa tulee luultavasti ensi viikolla ennen pyhiä. Rentouttavaa joulua! :>

Prettymouse/pahkis: En nyt muista tällä hetkellä, mutta kun seuraavan kerran pelaan, niin otan ylös. Palailen siis asiaan huomenissa. ^^

- Piia

Piia kirjoitti...

Prettymouse/pahkis: Eli niistä hiuksista. :> Ne on Simply elausta, linkki: http://www.simplyelau.it/hairstyle11.htm