sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Osa 6: Kampuksen kauhistukset

Hei kaikki ja kiitos mielenkiinnosta tarinaani kohtaan. Pyydän syvästi anteeksi tätä n. 3 kk taukoa, menetin mielenkiintoni vähäksi aikaa ja koulu on kuitenkin vienyt niin paljon aikaa, että hyvä jos olen edes koneelle ehtinyt. Toivottavasti jaksatte taas lukea tarinaani! Tämä osa ei ole kovinkaan dramaattinen - se vain kertoo yliopiston läpikäynnistä. ;)
t. Piia

Ensin kampukselle saapui Bianca ja valitsi pääaineekseen filosofian. Biancan mielestä se saattaisi olla tarpeeksi helppo, sillä hänen aikansa tulisi toivottavasti kulumaan opiskelijapoikien parissa.


Kasvunsa yhteydessä Belindan näkö heikkeni jokseenkin, joten hän turvautui silmälaseihin. Belinda valitsi pääaineekseen talousopin.


Heti yliopistoon saavuttuaan Boris koki kohtalonsa olevan taiteilijaelämä - naisia, viinaa ja mestariteoksia. Naistennaurattaja valitsi pääaineekseen kirjallisuuden.


Muistattekos vielä Eerikan? Eerika muutti taloon sisarusten isän, Arnoldin, veljen Aleksiksen lopetettua opintonsa ja jäi Arnoldin valmistuttua pitämään huolta tontista.


Boriksen huomattua, että osakunnan tilillä oli rahaa kuin roskaa, ainakin melkein, päätti hän, että nyt törsättäisiin. Pikkusiskojen avustuksella talosta saatiin mukava soppi neljälle opiskelijalle.


Jokainen sukupolvi ajallaan tutustuu kampuksen pizzapalveluun. Aina niin hyvätapaiseen Belindaan se jätti muutaman lisäkilon. Hui, mitäs nyt tehdään?


Onneksi Belinda ei ollut menettänyt loogista ajattelukykyään, vaan lähti kuntosalille ja vieraili siellä useana päivänä. Koska heidän talossaan ei ollut pyykkikonetta, eikä Belinda halunnut aina käyttää samoja hikisiä vaatteitaan, hän käytti välillä siskonsa ja veljensäkin vaatekaapin antimia.


Tästä syystä kaikki vaatteet olivat likaisia ja hikisiä. Ne jouduttiin heittämään roskiin ja syyllinen lähetettiin ostamaan uudet vaatteet kaikille. Koska lähes kaikki rahat oli käytetty remonttiin, joutui Belinda pyytämään lainaa äidiltään - hieman häpeissään.


Kaikki rahat olivat loppu, päätti Boris antaa taiteilijanelämänaä viimeinkin alkaa. Rummut ostettiin vanhempien varoilla ja Belinda oli raivoissaan. Bianca sen sijaan oli iloinen, sillä rumpujen tahtiin voisi harjoitella tanssitaitoja ja niillä hurmata opiskelijapoikia.


Belinda purki vihansa säkkiin ja juoksumattoon. Lihaksien kasvun myötä viha haihtui, kaikkihan joskus tekevät mokia.


Valitettavasti nuorimmaisen muskeleistakaan ei ollut apua, kun pihaan ilmestyi eräänä yönä kutsumaton vieras.


Poliisi kutsuttiin nopeasti paikalle ja varas sittemmin pidätettiin - onneksi. Valitettavasti vakuutusrahat eivät riittäneet kunnolla uuteen nojatuoliin.


Harmin paikka, sillä se oli Biancan rakkain esine koko talossa. Nainen koki totaalisen hermoromahduksen. Hänenhän se muutenkin piti olla se hyperdeittailija, ei Boriksen! "Kukaan ei rakasta minua! Voi pehmoista tuoliani", hän parkui.


Kylään tullut laamaparka sai kuulla kunniansa, kun Bianca meni purkauksensa jälkeen pesemään kasvojaan. Maskotti astui vahingossa hänen varpailleen. "Näetkö, siihen tulee varmasti mustelma, vaikka vielä ei mitään näykään!" Bianca raivosi, mutta laama ei ollut moksiskaan.


Sen sijaan maskotti ehdotti pientä rupatteluhetkeä, sillä hän opiskeli psykologiaa ja näki Biancan kärsivän. "Hei, kenellä tahansa olisi paha mieli, jos lempi tuoli varastettaisiin ja huomaisi, ettei olisikaan miehennielijä", hän lohdutti ja esittäytyi Jyryksi. Biancan oli parani huimasti!


Siivottuaan ihmissuhde- ja muut ongelmansa Bianca päätti auttaa talon emännäksi tullutta pikkusiskoaan siivouksessa. Belindan mielestä oli jo aikakin, että joku auttaisi häntä!


Boris sen sijaan jatkoi yrityksiään taiteilijaelämästä, tapaili tyttöjä, mutta se ei tuntunut oikealta. "Onkohan tämä viisasta", poika pohti.


Biancan ja Jyryn suhde kävi läheisemmäksi. Jyry kuunteli Biancan huolet ja Bianca auttoi Jyryä esseissään. Symbioosi toimi mainiosti!


Hiljaiseloa elänyt Eerika olikin yhtäkkiä suorittanut viimeisen loppukokeen! Nuoret Lehtolat järjestivät hänelle mahtavat lähtiäispirskeet!


Kaikki kokoontuivat vilkuttamaan Eerikan lähtiessä. Mitähän opiskelusta tulisi nyt kun lukutoukka on poissa?


Ei mitään! Bianca kävi kuumana Jyrylle ja niin oli toisin päinkin! Jyry suorastaan asui Lehtoloilla ja Bianca oli koko ajan hänessä kiinni.


Boris totesi, että yritti olla jotakin muuta, mitä oikeasti oli ja päätti palata yhteen kampuksen ensirakkautensa kanssa. Lea oli hieman kummissaan, kun mies kosi häntä, mutta suostui kuitenkin.


Belindakin oli löytänyt rakkauden. Junnu oli komea ja tajusi häntä. Sitä paitsi heidän kampauksensa sopivat yhteen!


Perheen älypää, Belinda kuitenkin ymmärsi, että nyt yliopiston viime metreillä olisi puskettava kunnolla. Hän otti veljensä mukaan lukupiiriin.


Koska yliopistoaika päättyisi pian, etsittiin osakuntaan sopiva huolenpitäjä siksi aikaa. Tämä neiti täytti tehtävän hyvin.


Loppekokeiden ollessa ohi Boris hyvästeli Lean. "Näemme taas muutaman viikon päästä, kun olen asettunut taloksi kotikaupunkiini", nuori mies lupasi.


Myös tytöt ottivat tehtäväkseen hyvästelyn. Bianca otti Jyryn kunnon rutistukseen. "Kohta nähdään!"


Belinda oli varma, että Junnu oli se oikea hänelle. Takaisin Virkkulaan muutettuaan hän kihlaisi miehen!


Niin alkoivat viimeiset ja rajut bailut Lehtolan osakuntatalossa (siis seuraavaan sukupolveen asti ^^). Kaikki valmistuivat parhain arvosanoin! Sukulaiset ja ystävät juhlistivat onnistuneita lukuvuosia.


Osakuntataloa jää siis vartioimaan tämä kaunokainen, jonka nimeä en nyt muista. ^^' Toivottavasti hän pitää siitä hyvää huolta!


Ai niin! Perijä! *fanfaareja* Se on Belinda! Lyhyistä hiuksista huolimatta hän se on. Tämä järjestelmällinen nuori nainen jatkaa Lehtolan perhettä ensi osassa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

EKA!!!!! :3 Millon lisää?? Tästähän on jo vuos ku oot viimeks kirjotellu tännö...

Anonyymi kirjoitti...

Onko tullu lisää tai koska tulossa?